Tämä tietenkin saattaa yllättää ajatuksena teidät, mutta en tajua..

Tarkoitan nyt noita anoppeja (en varsinaisesti noita-anoppeja)

Oletteko huomanneet, että ne ovat järjestäen lyhyitä? Minä en ole ainakaan nähnyt yhtään parimetristä anoppia, en edes satakahdeksankymmentä senttistä. Mitä on tapahtunut? Muistatteko kun lapsina katsoitte äitiänne ylöspäin, myöhemmin jokseenkin samalta tasolta. Heti kun niistä tulee anoppeja, kutistuvat suorastaan silmissä. Tuskin ylettäisivät edes Idols skabassa mikkiin. Surkastuvatko anopit kuin vanhat kuivat sitruunat, kun poika menee naimisiin? Julkeaa, he ajattelevat, kuinka kukaan voi varastaa lapseni, minulta! Niin paljon kun olen tehnyt hänen vuokseen, sydämmeni raatanut verille huolehtiessani, hoivatessani. Vastahan viikko sitten olin maailman tärkein ihminen hänelle, vai oliko se viime vuonna, vai milloin. Anoppi alkaa pukeutua välittömästi säntillisesti miniän tavattuaan. Ostetaan marimekkoa, luhtaa ja polaa ylle. Kietaistaan hiukset tiukalle nutturalle, ostetaan Aino-tohvelit, aletaan kutoa villasukkaa, hankitaan kiikkutuoli. Tietenkin liitytään myös Marttoihin ja tilataan sisustus-suunnittelija, jotta kämppä näyttäisi 70-luvulta ja haikaillaan kovaan ääneen: Muistan kun se meidän Kalle kakki tuonne nurkkaan telkkarin viereen. Miniälle haukutaan uusi mies perusteellisesti samalla kun toitotetaan, olet niin fiksu, että tuota et tuskin kauaa jaksa. Anoppi petaa heti kierosti elämän elokuvaansa kakkososaa, nimeltä Kallen paluu.

Voisin lyödä vetoa, että ne kurssittavat itsensä aiheesta miniän kämpän tarkistaminen. Jos olet viikon siivonnut anoppisi vierailua varten, eikö se heti tullessaan kasva pituutta tai ottaa tuolin ja hipaisee kattolamppuasi. Sitten hän vilkaisee paheksuen sormeensa ilmestynyttä pölyhaituvaa ja antaa pikaopastuksen (1h45 min.) kodinhoidosta ja miesten palvomisesta.

Auta armias, jos et ole kuukauden sisään raskaana! Johan sinussa on vikaa, tai miehesi mielestä liian ruma, jottei edes seksi maistu. Jos taas olet raskaana, saat kuulla olevasi laiska..Ai, aiot jäädä lasten kanssa kotiin makaamaan?

Voisin kirjoittaa aiheesta pitkään, mutten voi viedä iloanne oppia kaikkea uutta ihan itse. Soittakaa minulle milloin vaan, kun omistatte sen parimetrisen anopin, joka nauraa kihertää enemmän kun puhuu, joka kiipeilee puiden oksilla palmikot liehuen laulaen saksalaisia juomalauluja.