On kummallista olla viidestä asti hereillä.

Somaa(?) päätäni viehättää sangen suuresti ajatus, että pääsen kirjoittamaan ensimmäistä kertaa blogiini. Ei siksi, että haluan ääneni kuuluville. Satun vain rakastamaan näitä kauniin muotoisia kirjaimia, joista yhteenliitettyinä saa muodostettua herkullisia sanoja, jopa ihastuttavan pulleita lauseita.

Pohdin juuri, onko blogikirjoittelijat jotenkin itsekeskeistä ja narsistista kansaa, mutta näinhän ei voi olla. Minäkin olen itse vaatimattomuuden huipentuma, se suorastaan loistaa minusta. Mikäli kirjoituksillani tulen pelastamaan maailman kaikelta pahuudelta, se on silkka vahinko. Tästä tulikin näppärä aasinsilta aiheeseen nälänhätä. Minusta sen syy on ilmaistavissa yhdellä sanalla. Ahneus. Ilman ahneutta ei ole kateutta, eikä tarvetta haalia itselleen enemmän kuin muilla on. Ilman ahneutta armas telluksemme säästyisi myös monilta sodilta ja konflikteilta, jotka myös aiheuttavat nälänhätää. Valitettavasti nyky-yhteiskunta suorastaan suosii omaan napaan tuijottamista. Jos oman navan ympärysmitta pääsee kasvamaan suuremmaksi, kuin 10% ihon pinta-alasta, olemme kauniisti sanottuna..pulassa.

Tehdäänpä sitten näin heti alkuunsa yksi asia selväksi, kun otan haparoivia ensiaskelia kirjoittamisen suhteen.

Kouluaikoinani yksi puisevimmista aineista oli äidinkieli, eikä minulle auennut koskaan sen jalo merkitys. Nyt voisin toki olla eri mieltä, ja joudun tukeutumaan ajatukseen, että ilman virheitä ei voi oppia. Mikäli välillä kirjoitukseni näyttää tältä: otpuoggkn kföwn kkjt3on, ei tarvitse pelästyä. Joskus ajatuksia on enemmän kuin kirjaimia ja silloin on hyvä hieman ylitiivistää sanomaansa. Sisältöhän on tärkeintä. Huomautan kuitenkin, etten ole vastuussa kenenkään mielenterveydestä, jos näitä kirjoitelmiani joku raukkaparka erehtyy lukemaan. Myös esimerkiksi tippuminen tuolilta, töistä myöhästyminen tahi kuoleminen tylsyyteen on jokaisen oma asia.

Taidan tällä erää lopettaa tähän..Ei liikaa hyvää kerralla, se voi auheuttaa sanaummetusta.

Voisin kohottaa skumppamaljan tämän aamuisen reippauteni ansioista. Kippis vaan teillekkin, mutta ostakaa juomat omilla rahoillanne. Jokin roti pitää olla, niin!